Min vardag

Här står man inte högt i kurs

Publicerad 2016-05-31 21:07:28 i Allmänt,

Nu var ju vi på XL-bygg igår och måttbeställde armeringsjärnsmatta . Allt är frid och fröjd, tills jag har snurrat runt på nätet och börjat få en helt annan idé. Jag vill ha andra mått. Det var då helvetet bröt loss, jag fick klart för mig att man inte ändrar sig när allt är bestämt och beställt, jo hävdade jag bestämt, det kan man visst göra. Det slutade med att jag övertalade honom imorse att ringa så de fick ta bort vår beställning. Nu fick jag en ramsa om att han skulle minsann inte delta i någon mer beställning och nu var det upp till mig. Men jag är ju inte sämre än att jag kan fortsätta och planera på egen hand. När jag fick tänka ett varv till så insåg jag att jag nog inte ska ha armeringsjärn, det färgar ju av sig ganska rejält och det finns ändå risk att någon kan gå emot. Speciellt med tanke på vart det ska placeras. Så nu fick det bli ett googlande igen, hittade en modell på Bauhaus som jag ville ha. Stod på hemsida att det bara kunde skickas efter, jaja då får jag väl göra det. Lägger det i kundvagnen och ser att de ska ha 1000 kronor i frakt. Frakten var dyrare än det jag skulle köpa. Ringer upp dem och frågar om man inte kan komma till affären och hämta upp det men se det gick inte för sig. Näe och jag betalar inte 1000 spänn i frakt för det lilla. Hittade ett annat på bygghemma, de skulle bara ha 270 i frakt, det var ju lite mer acceptabelt. Då återstod bara dilemmat att bestämma sig för vilket utförande man skulle ha. Och samtidigt så var det rabatterbjudande som gick ut idag på 20 %, så det kändes lite angeläget att bestämma sig. Tyvärr är det inte alltid så lätt, jag velade så in i Norden. Detta skedde på lunchen så nu fick det hänga i luften till jag slutade jobbet. Jag som brukar klä mig i svart och grått slog om kringlan ordentligt idag, liknade en liten karamell. Jag fick många positiva kommentarer så jag kanske borde satsa på lite färg.
Jag hakade naturligtvis på mitt projekt direkt efter jobbet igen, sambon följde med mig till Linköping även om alla beslut skulle vila på mig, så sa han innan vi åkte iallafall. Så in och köpte stolpar och marksten till landet som ska bli vid spaljén.
Det är en del som vi fortfarande måste handla så det kommer bli fler resor och jag är ju inte den som klagar. När vi hade packat in allt som vi hade handlat så tände vi på grillen, så gött det är.
Nu kvarstod forfarande momentet att beställa nätet till spaljén, efter mycket funderande och dessutom ett samtal till företaget, har jag nu klickat iväg en beställning. Nu ska jag bara ge mig till tåls en hel vecka, puh. Sitter ute i trädgården och försöker intala mig själv att jag har gjort rätt val och tittar på det snabbväxande gräset. Jag sprang ju ut och kastade ut gödsel under dagarna när det regnade som mest för ett tag sen. Det har burit frukt nu, kanske var lite för generös 😳.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela