Min vardag

Kom aningens försent

Publicerad 2016-10-31 20:46:00 i Allmänt,

Igår ställde vi om klockan men jag märkte inte mycket av det för vi ställde om klockan innan vi somnade och tog sovmorgon. Vi tog en promenad när vi kom på fötter, gick via Ica och handlade, det där med att veckohandla är inte vår grej tydligen. Fast grejen är att jag hittar på nya projekt i köket hela tiden och alltid fattas det ju nåt. Hem och åt frukost, ut i trädgården och höststädade. In i köket och bakade en saffranskaka (återigen till sambons pappa). Gjorde en stor sats löksås, pastasås och en kycklinggratäng. Vilade i soffan en stund innan det blev duschen för vi skulle ju 4 års kalas kl.16.00 eller?
 
 
Vi kom dit och alla var där, gick in köket och såg att det stod oroväckande mycket fikadisk där och tårtan var nästintill uppäten, nu började jag ana oråd. Fick upp telefonen och kollade sms:et som jag fått, där står det att vi var välkomna kl.14.00. Jaha, bara två timmar försent. Så nu fick vi lite tid med släkta men desto mer med två trötta och uppspelta barn. Hade köpt glitterlim till Nova, det tog slut på en pissekvart, hon gjorde tydligen skithögar, kanske inte syftet med glitterlim men det var ju innovativt. Stella åt återigen upp mina pizzabullar och snöt även delar av min dadelboll men delad glädje är ju dubbel glädje.
 
 
Sen fick jag äran att sitta sönder ballongerna, för de små hönorna hade inte vikten som krävdes. Nova tyclte att det var festligt värre medans Stella undrade vart ballongen tog vägen. Drog oss hemåt strax efter sex. Då blev det TV och kvällsmat framför densamma. 
Idag hade jag med mig kakorna som jag bakade i fredags till jobbet, kommentaren blev; -alltså jag älskar dig, borde vara ett hyggligt betyg. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela